Reparatii Calculatoare

whatsapp phone

Experienta 10 Ani

service calculatoare reparatii calculatoare

PCMARKSERVICE

Cele mai mici preturi de pe piata la sistemele IT complete si la componente, comparativ cu principalii furnizori de calculatoare din Romania. Realizam si comercializam produse cu un standard de calitate ridicat, bazandu-ne pe o maxima seriozitate.

Va propunem rezolvarea problemelor dumneavoastra legate de tehnica de calcul intr-un timp record chiar la domiciliul dumneavoastra, iar pentru urgente in maxim 2 ore de la apel un tehnician IT se poate prezenta la sediul dumneavoastra.

Suntem de peste 10 ani pe piata IT confruntandu-ne cu toate defectele aparute atat hardware cat si software, acumuland experienta necesara pentru a rezolva problemele cat se poate de prompt si de rapid pentru a multumi clienti nostri.

Marea majoritatea a defectelor sunt abordate gresit de concurenti nostri rezolvand defectul dar nu si cauza, toate astea ducand la reaparitia defectului implicit la situati deranjante pentru dumneavoastra, de aceea consideram ca diagnosticul corect este cel mai important.
Va mai oferim asistenta gratuita on-line (prin remote) si telefonic, pentru a va ajuta in depistarea defectului, estimarea costurilor si a timpului de rezolvare.