Reparatii Laptop

whatsapp phone

Laborator

Laborator de service profesional

Echipamentele profesionale de service folosite ne ajuta sa rezolvam orice problema: calculatoare, monitoare, laptopuri, electronice

Galerie Foto

service calculatoarereparatii calculatoareinstalare windowsdevirusare calculatorreparatii laptopreparatii electronicereparatii laptopreparatii electronice

INFORMATII UTILE:

Atunci cand calculatorul nu funtioneaza in parametri cauzele pot fi urmatoarele:

Nu se aprinde: -tensiunile de functionare in sistem nu sunt la parametri optimi, de aici concluzia ca piesele de vina pentru aceasta anomalie sunt sursele de alimentare sau anumite componente de pe placa de baza (condensatori, tranzistori SMD, chipuri).

Lipsa semnal ecran: -calculatorul se aprinde, are ledul aprins iar ventilatoarele functioneaza; de obicei se intampla din cauza anumitor componente atasate placii de baza care nu functioneaza in parametri sau nu comunica cu placa de baza, semnalul video, memoria ram, procesorul.

Se restarteaza din ecran albastru: -cele mai des intalnite motive sunt din cauza window-sului, acesta ne mai functionand in parametri din cauza virusilor sau a anumitor fisiere corupte in sistem. Se mai intampla ca problema sa fie corelata cu un defect hardware.

Se inchide dupa o anumita perioada: -acesta este primul simptom al degradarii tensiunilor de functionare sau al aparitiei temperaturilor foarte ridicate la care lucreaza sistemul.

Calculatorul se misca foarte greu: -virusii sunt de obicei responsabili, foarte rar sunt de vina si anumite componente care nu indeplinesc cerintele utilizatorului in privinta vitezei de lucru.
Acces inexistent la internet: -internetul nu functioneaza de obicei din cauza routerelor, virusilor, mufelor de internet, a providerilor de internet.

In cazul in care laptopul nu functioneaza:

Nu se aprinde: -alimentatorul nu mai furnizeaza tensiunea necesara pentru deschidere, bateria este descarcata, mufa de alimentare din laptop este rupta sau dezlipita, controlerele de tensiune din placa de baza arse, butonul de deschidere defect, chipuri placa de baza supraincalzite.

Lipsa semnal ecran: -ecran spart sau lampi arse, invertorul de tensiune pentru lampi defect, memorii defecte, banda de legatura ecran placa de baza intrerupta.

Tastatura-touchpad nefunctionale: -contacte oxidate pe folia de contact, cauzele fiind umezeala sau lichid varsat ,foarte rar din cauza foliei de contact sau in urma unor drivere corupte.