• Calculator Dell Optiplex 7020 Desktop SFF, Intel Core i3 Gen 4 4130 3.4 GHz, 4 GB DDR3, 500 GB HDD SATA, DVD-ROM, Windows 10 Pro, 3 Ani Garantie

Un desktop cu adevarat sigur

Securitate fara egal pentru clasa sa: protejati-va datele cu cea mai sigura familie de desktopuri profesionale de pe piata. Dell va ofera criptare completa, autentificare avansata si protectie împotriva programelor rau intentionate, toate acestea dintr-un singur loc, ca ss va puteti proteja datele de pe dispozitive si din cloud. 

Solutia Dell Data Protection (DDP) | Security Tools: activati gestionarea centralizata a autentificarii avansate. 

Solutia DDP | Encryption (optionala): protejati datele de pe dispozitive, de pe suporturi externe si din cloud. 

Solutia DDP | Protected Workspace (optionala): protejati utilizatorii finali si datele împotriva programelor rau intentionate avansate.

Certificare Trusted Computing Group (TCG): desktopul OptiPlex 7020 este consolidat de modulul TPM cu certificare TCG, un dispozitiv hardware care adauga un strat suplimentar de protectie a datelor si de stocare în siguranta a datelor de identificare.
 
U?or de administrat

Usor de administrat

Caracteristici de administrare integrate: simplificaci si automatizati administrarea ciclului de viata al tuturor desktopurilor OptiPlex din patrimoniu cu cea mai buna integrare din clasa sa în Microsoft System Center si aparatele Dell KACE – economisind timp si resurse pretioase.

Centrul de comand? Dell: economisiti timp si eliminati factorii neprevazuti cu ajutorul instrumentelor si utilitarelor automatizate pentru implementarea, monitorizarea si actualizarea sistemelor.

Dell KACE K1000 Express: dati-i personalului IT posibilitatea sa descopere, sa actualizeze si sa inventarieze PC-urile Dell cu aceasta solutie gratuita de început pentru administrarea sistemelor.

Depanare usoara: desktopul OptiPlex 7020 are un sasiu cu montare fara instrumente, care faciliteaza si accelereaza întretinerea de rutina, ajutându-va sa economisiti timp si resurse pretioase.
 

 

Reduceti consumul de energie: desktopul Dell OptiPlex 7020 are certificare Energy Star 6.0 si calificativ EPEAT Gold.
 

Calculatoare
Brand Dell
Calitate Refurbished
Format carcasa Desktop SFF
Gama Business
Garantie 3 Ani
Graphic card Intel® HD Graphics 4400
Hard disk 500 GB SATA, se poate monta hard disk nou, contactati pentru mai multe detalii
Memorie 4 GB DDR3, suporta pana la 16 GB DDR3, contactati pentru mai multe detalii
Model Optiplex 7020
Network Card Gigabit 1000 Mbps
Optical drive DVD-ROM
Particularitati
Porturi / Conectare 4 x USB 3.0, 6 x USB 2.0, 1 x Lan, 1 x VGA, 2 x DisplayPort, 1 x Serial, 2 x PS/2
Procesor Intel Core i3, 4130 3.4 GHz, 3 M Cache, 5 GT/s DMI2
Sistem de operare Windows 10 Pro, Windows 10 Pro

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Calculator Dell Optiplex 7020 Desktop SFF, Intel Core i3 Gen 4 4130 3.4 GHz, 4 GB DDR3, 500 GB HDD SATA, DVD-ROM, Windows 10 Pro, 3 Ani Garantie

  • Producător: DELL
  • Cod produs: 56427
  • Disponibilitate: 100
  • 1.202 Lei

  • Fără TVA: 970 Lei