• Calculator Dell Optiplex 790 Tower, Intel Core i3 Gen 2 2100 3.1 GHz, 4 GB DDR3, 500 HDD SATA, DVDRW, Windows 10 Home, 3 Ani Garantie

Ce spunem noi?

Optiplex 790 este unul din cele mai fiabile calculatoare intalnite in companii. Este apreciat de catre specialisti deoarece ofera acces usor la componente si poate fi modificat in vederea cresterii performantelor. Poate fi conectat la doua monitoare simultan, prin conectorii VGA si Display Port.

 

Ce spune DELL?

Securizat. Flexibil. Al dumneavoastra.
Beneficiati de performante avansate într-un design flexibil, cu computerul Dell OptiPlex 790 sigur si usor de administrat se integreaza fara probleme in practic orice birou.


Computerul visurilor dumneavoastra.
Aduceti caracteristicile de securitate, capacitatea de administrare simpla si serviciile usor de implementat in organizatia dumneavoastra cu computerul Dell OptiPlex 790.

Simplificati implementarea in cadrul organizatiei dvs. permitand serviciului Dell de integrare particularizata din fabrica sa adauge aplicatiile, perifericele, etichetele pentru active si etichetele de securitate de care aveti nevoie.

Preluati controlul din practic orice locatie, in orice moment, cu solutiile de administrare la distanta pentru a conferi putere personalului IT.

Ajutati departamentul IT sa economiseasca timp si bani cu familia de dispozitive Dell KACE de administrare a sistemelor.

Beneficiati de securitate exceptionala cu solutia Dell de protectie a datelor, optiunile de criptare si slotul pentru incuietoare de securitate.

 

Un design eficient pentru orice spatiu de lucru
Oferindu-va posibilitatea de a opta pentru una din cele patru dimensiuni (Mini Tower, desktop, factor de forma redus si factor de forma ultraredus), OptiPlex 790 se integreaza fara probleme in practic orice birou si este proiectat astfel incat sa protejeze planeta si sa aiba grija de bugetul dumneavoastra.

Calculatoare
Brand Dell
Calitate calculator refurbished
Format carcasa Tower
Gama Business, Optiplex 790 este unul din cele mai fiabile calculatoare intalnite in companii. Este apreciat de catre specialisti deoarece ofera acces usor la componente si poate fi modificat in vederea cresterii performantelor.
Garantie 3 Ani
Graphic card Intel HD Graphics 2000, pana la 1.7 GB RAM + slot PCIe 16x
Hard disk 500 GB SATA, se poate monta hard disk nou, contactati pentru mai multe detalii
Memorie 4 GB DDR3, suporta pana la 16 GB DDR3, contactati pentru mai multe detalii
Model Optiplex 790
Network Card Gigabit 1000 Mbps
Optical drive DVD-ROM
Particularitati
Porturi / Conectare 10 x USB, 1 x VGA, 1 x Display Port, 1 x Lan, 1 x Serial, 2 x Audio
Procesor Intel Core i3, 2100 3.1 GHz, 3M Cache, 5 GT/s DMI
Sistem de operare Windows 10 Home, Windows 10 Home

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Calculator Dell Optiplex 790 Tower, Intel Core i3 Gen 2 2100 3.1 GHz, 4 GB DDR3, 500 HDD SATA, DVDRW, Windows 10 Home, 3 Ani Garantie

  • Producător: DELL
  • Cod produs: 55568
  • Disponibilitate: 100
  • 783 Lei

  • Fără TVA: 631 Lei