• Calculator Dell Optiplex 390 Desktop, Intel Core i3 Gen 2 2100 3.1 GHz, 4 GB DDR3, 250 GB HDD SATA, DVDRW, Windows 10 Pro, 3 Ani Garantie

Ce spunem noi?

Desktop Optiplex 390 este un sistem silentios, performant, dedicat organizatiilor care cauta caracteristici de baza in ceea ce priveste capacitatea de administrare, securitatea si eficienta energetica. Optiplex 390 este calculatorul cu cel mai bun raport pret performanta din clasa lui. Are arhitectura moderna, usor de modificat. Se poate conecta la o gama larga de monitoare, inclusiv la televizoare/plasme prin conectorul HDMI.


Ce spune Dell?

Caracteristici esentiale optimizate

Cu factori de forma si caracteristici care depasesc cerintele de baza, desktopul Optiplex 390 ofera o solutie flexibila, economica pentru infrastructurile IT de baza.

    Factori de forma adaptati: alegeti factorul de forma care se potriveste cerintelor organizatiei dvs. in materie de spatiu si de extensibilitate: mini tower, desktop sau factor de forma redus.
    Optiuni multiple de configurare: sporiti productivitatea cu optiuni de configurare care includ, printre altele, procesoare Intel®(Core™ i5, Quad Core™, Core™ i3, Dual Core™), memorie DDR3 si sistem de operare Windows® 7.

Design cu eficienta energetica, responsabilitate fata de mediul inconjurator

Cu designul sau ecologic, eficient din punct de vedere energetic, sistemul Optiplex 390 reflecta avantajele potentiale pentru activitatea si bugetul intreprinderii dvs.
Desktopul Optiplex 390 - caracteristici cu un consum redus de energie
Caracteristici ecologice: desktopul Optiplex 390 ofera setari de alimentare Dell Energy Smart si surse de alimentare optionale cu eficienta ridicata. Calculatorul de consum energetic pentru clienti Dell va permite sa estimati gradul de utilizare a energiei pentru mai multe sisteme Optiplex particularizate.
Desktopul Optiplex 390 - conformitate cu standardele ENERGY STAR

Administrare in stilul dumneavoastra

Conceput pentru a sprijini stabilitatea la nivelul intregii organizatii, desktopul Optiplex 390 poate tine pasul cu cerintele tehnologiei in continua evolutie, oferind in acelasi timp un cost total al detinerii redus.

Calculatoare
Brand Dell
Calitate calculator refurbished
Format carcasa Desktop
Gama Business, OptiPlex 390 reprezinta o solutie accesibila desktop pentru productivitatea utilizatorilor
Garantie 3 Ani
Graphic card Intel HD Graphics 2000
Hard disk 250 GB SATA, se poate monta hard disk nou, contactati pentru mai multe detalii
Memorie 4 GB DDR3, suporta pana la 8 GB DDR3, contactati pentru mai multe detalii
Model Optiplex 390
Network Card Gigabit 1000 Mbps
Optical drive DVDRW
Particularitati
Porturi / Conectare 6 x USB, 1 x Display Port, 1 x VGA, 1 x RJ-45, 2 x audio
Procesor Intel Core i3, 2100 3.1 GHz, 3M Cache, 5 GT/s DMI
Sistem de operare Windows 10 Pro, Windows 10 Pro

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Calculator Dell Optiplex 390 Desktop, Intel Core i3 Gen 2 2100 3.1 GHz, 4 GB DDR3, 250 GB HDD SATA, DVDRW, Windows 10 Pro, 3 Ani Garantie

  • Producător: DELL
  • Cod produs: 55479
  • Disponibilitate: 100
  • 750 Lei

  • Fără TVA: 605 Lei