• Calculator HP Elite 8100 Tower, Intel Core i3 540 3.06 GHz, 4 GB DDR3, 250 GB HDD SATA, DVDRW

Ce spunem noi ?

HP 8100 Elite este unul din cele mai apreciate si raspandite calculatoare din mediul de afaceri. Carcasa aerisita permite accesul usor la componente, precum si modificarea configuratiei originale a sistemului. Se pot monta pana la 3 hard discuri, si placi video dedicate pentru grafica 3D.


Ce spune HP ?

Cu accent pe performanta stabila, pe termen lung pentru utilizatorii finali si profesionisti IT deopotriva, HP 8100 Elite poate raspunde nevoilor în schimbare de tehnologie organizatiei dumneavoastra oferind în acelasi timp un cost redus.

 

Acesta ofera posibilitati de customizare bazate pe nevoile clientilor, pentru a intampina astfel nevoia de a reduce costurile si a fi pregatit pentru ce urmeaza.


Fluidizeaza procesele de afaceri in timp ce reduce costurile si cheltuielie de exploatare datorita caracteristicilor ce permit o planificare mai eficienta.

 

Calculatorul HP 8100 Elite ofera tehnologie dovedita, instrumente de productivitate flexibile si caracateristici de securitate ce sunt concepute pentru a va oferi sprijin in functie de nevoile afacerii dumneavoastra.

 

 Standarde ridicate de protectie a mediului

Configuratiile calculatorului HP 8100 Elite sunt eligibile pentru calificativul EPEAT® Gold. Gold reprezinta cel mai inalt standard EPEAT (Instrument de evaluare ecologica a produselor electronice), un set de criterii de performanta pentru evaluarea atributelor ecologice ale produselor electronice, atât in sectorul public cât si in cel privat.

Calculatoare
Brand HP
Cablu Curent inclus
Calitate calculator second hand
Format carcasa Tower
Gama Business, Puternic si silentios, HP Elite 8100 Tower este un calculator cu o carcasa mare, bine aerisita evitand supraincalzirea componentelor. Are o iesire Serial RS-232 si doua iesiri pentru monitoare, fiind ideal pentru mediul de afaceri si institutii publice.
Graphic card Intel HD Graphics
Hard disk 250 GB SATA, se poate monta hard disk nou, contactati pentru mai multe detalii
Memorie 4 GB DDR3, suporta pana la 16 GB DDR3, contactati pentru mai multe detalii
Model 8100
Network Card Gigabit 1000 Mbps
Optical drive DVDRW
Particularitati
Porturi / Conectare 10 x USB 2.0, 1 x VGA, 1 x Display Port, 1 x Serial RS-232, 1 x LAN, 2 x PS/2, 2 x Audio
Procesor Intel Core i3, 540 3.06 GHz, 4M Cache, 2.5 GT/s DMI
Sistem de operare Windows optional, Windows optional, contactati pentru mai multe detalii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Calculator HP Elite 8100 Tower, Intel Core i3 540 3.06 GHz, 4 GB DDR3, 250 GB HDD SATA, DVDRW

  • Producător: HP
  • Cod produs: 55265
  • Disponibilitate: 100
  • 412 Lei

  • Fără TVA: 332 Lei