• Server HP ProLiant DL380 G7, Rackabil 2U, 2 Procesoare Intel Six Core Xeon X5670 2.93 GHz, 48 GB DDR3 ECC, 4 x 146 GB HDD SAS, DVD-ROM, Raid Controller SAS/SATA HP SmartArray P410, iLO3 Adv, 2 x Surse Redundante, 4 Ani Garantie

Ce spunem noi ?

HP ProLiant DL380 G7 ofera un nou standard de siguranta afacerii tale. Datorita controlerului RAID, ai redundanta si viteza in scrierea datelor tale, fiind optim pentru utilizarea ca baza de date, fisiere si print sau ca solutie pentru procesarea datelor. Mai mult decat atat, HP ProLiant este dotat cu memory mirroring, lucru ce permite divizarea memoriei in doua canale, primul canal fiind oglindit in al doilea creeand astfel o memorie redundanta.

DL380 ofera usurinta in utilizare si flexibilitate deoarece poate fi configurat cu hard disk-uri SATA furnizand o capacitate de stocare ridicata sau hard disk-uri SAS care prin viteza de scriere si citire iti garanteaza performante ridicate.

Ce spune HP ?

HP ProLiant DL380 G7 este un server creat pentru a raspunde unei plaje largi de necesitati. Pregatit asemenea unui cal de curse, el combina performanta ridicata, durabilitatea, disponibilitatea si un consum optim de energie.


Serverul HP ProLiant DL380 G7 este adecvat utilizarii in diverse tipuri de arhitecturi, precum si pentru o varietate de aplicatii datorita flexibilitatii ridicate, a gestionarii facile de la distanta si a performantei demonstrate de procesoarele INTEL pe care le suporta.


Tehnologiile cu care este inzestrat: procesoarele INTEL XEON din seria 5600 (Quad-Core si Dual-Core), memoriile DDR3, hard disk-urile SCSI (SAS) si a doua generatie de porturi PCI Express asigura performante ridicate pentru aplicatii pretentioase si masini virtuale.


Datorita capacitatii de a upgradare a memoriei ram pana la 192 GB DDR3 impreuna cu cele 8 bay-uri pentru hard disk-uri SATA / SAS si adaptorul de retea cu doua porturi Gigabit, serverul DL380 G7 suporta mai multe masini virtuale, utilizatori si tranzactii comparativ cu generatia trecuta.

Mai mult, aceasta generatie de procesoare vine cu imbunatatiri ale caracteristicilor, precum Intel QuickPath, controler de memorie integrat, turbo boost si tehnologii energetice inteligente. Toate aceste tehnologii inglobate in HP DL380 G7 furnizeaza performante ridicate, eficienta in consumul de energie si o adaptabilitate mai mare.

DL380 este ideal pentru baze de date mici si mijlocii, e-mailing si mesagerie de scara medie, aplicatii web, fisiere si print precum si pentru solutii de procesare a datelor, servicii de terminal si centru de date.

Servere
Alte detalii 2 x Surse Redundante(460W), iLO3 Adv, cablu alimentare inclus
Brand HP
Calitate server refurbished
Format carcasa 2U, Rackabil
Gama Serverul HP ProLiant DL380 G7 este un server puternic care suporta rularea de aplicatii critice pentru afacerea dumneavoastra, imbinand administrarea eficienta a costurilor cu functionarea indelungata in procese de business si medii virtualizate.
Garantie 4 Ani
Hard disk 4 x 146 GB SAS, suporta 8 HDD-uri de 2.5 inch, contactati pentru mai multe detalii
Memorie 48 GB DDR3, suporta pana la 192 GB DDR3 ECC, contactati pentru mai multe detalii
Model ProLiant DL380 G7
Network Card 4 x Ethernet Gigabit ports
Optical drive DVD-ROM
Porturi / Conectare 2 x VGA, 4 x USB, 2 x PS/2, 1 x Serial
Procesor 2 Procesoare Intel Six Core Xeon, X5670 2.93 GHz, 12M Cache, pana la 3.33 GHz
Raid controler SAS/SATA HP SmartArray P410
Sistem de operare Windows optional, contactati pentru mai multe detalii, Windows optional
utilizare Serverul HP ProLiant DL380 G7 este un server puternic care suporta rularea de aplicatii critice pentru afacerea dumneavoastra, imbinand administrarea eficienta a costurilor cu functionarea indelungata in procese de business si medii virtualizate.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Server HP ProLiant DL380 G7, Rackabil 2U, 2 Procesoare Intel Six Core Xeon X5670 2.93 GHz, 48 GB DDR3 ECC, 4 x 146 GB HDD SAS, DVD-ROM, Raid Controller SAS/SATA HP SmartArray P410, iLO3 Adv, 2 x Surse Redundante, 4 Ani Garantie

  • Producător: HP
  • Cod produs: 45956
  • Disponibilitate: 100
  • 2.771 Lei

  • Fără TVA: 2.234 Lei