• Server DELL PowerEdge R620, Rackabil 1U, Intel Quad Core Xeon E5-2609 2.4 GHz, 8 GB DDR3 ECC Reg, 8 Bay-uri de 2.5 inch, Raid Controller SAS/SATA DELL Perc H710mini, iDRAC 7 Enterprise, 2 X Surse Redundante, 4 Ani Garantie

Densitate de procesare

Bazati-va pe combinatia exceptionala dintre designul de rack 1U, cu doua socketuri, cu densitate foarte mare, si tehnologia de procesare pentru servere de ultima generatie pentru a asigura productivitate extraordinara pentru mediile cu spatiu limitat.

 

 

 

Activitati de calcul de inalta performanta
Sporiti considerabil performanta aplicatiilor cu cel mai recent procesor Intel Xeon familia E5-2600 si cele pana la 24 de module de memorie duale in linie (DIMM). Creat prin procesul tehnologic de 22 de nanometri si avand pana la 12 nuclee, acest procesor este foarte rapid in activitatile de calcul solicitante.

 

Capacitati I/O impresionante
Profitati de caracteristicile I/O echilibrate si scalabile, care includ sloturi de extindere PCIe 3.0 integrate.

 

Lucru in retea flexibil si scalabil
Adaptati debitul retelelor la cerintele aplicatiilor dumneavoastra cu ajutorul caracteristicilor care va permit sa profitati la maximum de performanta I/O suplimentara.

 

 

 

Performante echilibrate

Integrati si simplificati virtualizarea, ciclul de viata si gestionarea datelor cu ajutorul performantelor echilibrate, al memoriei si al capacitatilor I/O ale serverului de rack 1U/cu doua socketuri R620, compact, de uz general.

 

Administrare performanta a sistemelor
Descoperiti administrarea simpla pe durata ciclului de viata adoptand solutia de administrare inteligenta, bazata pe hardware, a sistemelor, gestionarea extensiva a consumului de energie si alte instrumente inovatoare de administrare.

 

Eficienta operationala exceptionala
Asigurati durate maxime de activitate si intretinere cu riscuri reduse cu ajutorul caracteristicilor de fiabilitate, disponibilitate si depanare de generatie viitoare integrate in infrastructura R620. 

 

Capacitate flexibila de stocare
Maximizati utilitatea spatiului de rack cu ajutorul caracteristicilor de stocare interna care permit o varietate de configuratii diferite. 

 

Experienta noii generatii de servere PowerEdge

Transformati echipamentele IT in motorul succesului intreprinderii dumneavoastra. Produsele din familia PowerEdge din cea mai noua generatie sunt proiectate cu combinatia corecta de caracteristici si scalabilitate a performantei pentru gestionarea volumelor mari de date atat pentru medii cu centre de date mici, cat si pentru medii cu centre de date mari.

Servere
Alte detalii 2 x Surse Redundante, iDRAC7 Enterprise, cablu power inclus
Brand Dell
Calitate Server Refurbished
Format carcasa 1U
Gama Serverul PowerEdge R620 este un server de rackabil 1U care asigura productivitate extraordinara pentru mediile de lucru cu spatiu limitat.
Garantie 4 Ani
Hard disk nu are, suporta pana la 8 HDD de 2.5 inch, contactati pentru mai multe detalii
Hard drive nu are, suporta pana la 8 HDD de 2.5 inch, contactati pentru mai multe detalii
Memorie 8 GB DDR3, suporta pana la 768 GB (24 sloturi de memorie)
Model PowerEdge R620
Network Card 4 x Gigabit Ethernet NICs
Optical drive DVD-ROM
Porturi / Conectare 4 x USB, 2 x VGA, 1 x port serial
Procesor 2 Procesoare Intel Quad Core Xeon, E5-2609 2.4 Ghz, 10M cache, 6.4 GT/s QPI
Raid controler SAS/SATA DELL Perc H710mini
Sistem de operare Optional, Windows optional
utilizare Serverul PowerEdge R620 este un server de rackabil 1U care asigura productivitate extraordinara pentru mediile de lucru cu spatiu limitat.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Server DELL PowerEdge R620, Rackabil 1U, Intel Quad Core Xeon E5-2609 2.4 GHz, 8 GB DDR3 ECC Reg, 8 Bay-uri de 2.5 inch, Raid Controller SAS/SATA DELL Perc H710mini, iDRAC 7 Enterprise, 2 X Surse Redundante, 4 Ani Garantie

  • Producător: DELL
  • Cod produs: 39754
  • Disponibilitate: 100
  • 4.125 Lei

  • Fără TVA: 3.326 Lei